Opskrifter

Beemster kalveruller med bacon i portvinsauce

35 mins | 4 persons |
Ingredients (for 4 persons)
  • 8 skiver Beemster VO
  • 4 kalvekødsschnitzler
  • friskkværnet salt og peber
  • 8 skiver bacon
  • 3 spsk. olivenolie eller flydende margarine
  • 1 fed hvidløg
  • 120 ml rød portvin
  • 1 dl kød bouillon
  • 2 spsk. koldt smør, hakket
Preparation

Forvarm ovnen til 200 °C.
Arranger kalvekød schnitzlerne side om side.
Brug evt. en kødhammer til at gøre kødet fladt. Drys med salt og peber og læg 2 skiver bacon og 2 skiver ost på hver schnitzel samt et salvie eller basilikumblad. Rul schnitzlerne og fyldet stramt til en rulle og hold fast med tandstikker.

Varm olivenolie eller flydende margarine i en gryde og steg kalvekødsrullerne indtil de er brune på alle sider. Fjern fra panden og arranger i en ildfast fad. Bag midt i ovnen i 15 minutter. Hæld portvin i resten af kødsaften på panden og tilsæt bouillon. Reducer blanding med 1/3. For at jævne sovsen fjernes panden fra varmen og der tilsættes små stykker smør og der omrøres kraftigt. Lækkert med sukkerærter og kartoffelmos.

Prøv også med kalkunschnitzler i stedet for kalvekød.

Forward Print

Beemster kalveruller med bacon i portvinsauce

Dessert med Beemster Vlaskaas

Lynstegt julesalat og kartofler med BeemsterLite ostesauce

Oste soufflé med Beemster VO på en bund af lynstegt spinat

Ristede aspargessalat med BeemsterLite og balsamico

Send in a recipe