Opskrifter

Ristede aspargessalat med BeemsterLite og balsamico

25 mins | 4 persons |
Ingredients (for 4 persons)
  • 140 gr BeemsterLite i terninger eller tynde pinde
  • 2 spsk olivenolie eller wok olie
  • 500 gr grønne asparges, skåret diagonalt i 3-4 cm stykker
  • 70 gr ruccola eller baby salat
  • 8 skiver kogt skinke
  • 2 pærer, skrællet og skåret
  • 2 grønne løg, skåret i tynde ringe
  • 3 ½ spsk valnødder, groft hakkede
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • friskkværnet peber
Preparation


Smør en grill gryde med olie og grill asparges i 3-4 minutter indtil de er gyldenbrune men stadig sprøde.
Bland ingredienserne til dressingen. Opdel salatbladene på 4 tallerkner.
Placer asparges salaten. Grill skinken på den varme pande i et par minutter, indtil den bliver sprød. Læg skinke, pærer, løg og ost på aspargesen. Støvregn dressingen over salaten og drys med hakkede valnødder. Lækkert med ciabatta-brød til.

TIP Prøv at blande grønne og hvide asparges.












Forward Print

Beemster kalveruller med bacon i portvinsauce

Dessert med Beemster Vlaskaas

Lynstegt julesalat og kartofler med BeemsterLite ostesauce

Oste soufflé med Beemster VO på en bund af lynstegt spinat

Ristede aspargessalat med BeemsterLite og balsamico

Send in a recipe